Bun venit pe FermierulAfacerist.ro!

Va multumim pentru increderea acordata si va punem la dispozitie o lista completa de termini si conditii pentru intrebuintarea acestui site. Pentru ca ne dorim sa colaboram intr-o maniera armonioasa cu clientii nostri, dispunand de cele mai optime relatii profesionale, va aducem la cunostiinta faptul ca urmatoarele aspecte reprezinta un potential contract intre furnizor si cumparator!

 

Copyright

• Site-ul fermierulafacerist.ro se afla in proprietatea exclusiva a magazinului Fermierul Afacerist, astfel ca orice material, descriere sau informatie regasita aici nu pot fi preluata si utilizata ca atare. In situatiile in care se produce acest aspect, ne rezervam dreptul pentru a apela la normele de despagubire pentru incalcarea dreptului de autor!

• Utilizarea elementelor enumerate mai sus fara acordul nostru va fi sanctionata in conformitate cu legile aflate in vigoare!

• In cazul in care sesizati faptul ca acest drept a fost supus unei actiuni de infractionalitate, ne puteti contacta pentru a face cunoscuta aceasta incalcare a dreptului de autor cat si a proprietatii intelectuale si industriale.

 

Confidentialitate

• Fiind o echipa alcatuita din profesionisti, ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, astfel ca ne asumam responsabilitatea pentru securitatea datelor personale pe care le veti oferi in vederea achizitionarii produselor noastre.

• Datele personale furnizate vor fi trecute in registrul de confidentialitate, astfel ca ele vor fi folosite doar de catre Fermierul Afacerist si nu de catre alte persoane terte. In acest sens, ne angajam sa le folosim strict pentru uzul relatiei de achizitionare si livrare a produselor comandate.

 

Lansarea comenzii

• Plasarea unei comenzi se realizeaza prin completarea formularului de comanda online, prin serviciul telefonic sau pe adresa de e-mail. Orice comanda lansata va avea nevoie de confirmare pentru ca echipa noastra sa poata plasa produsul achizitionat catre serviciul de livrare. Dupa confirmarea comenzii, va asumati responsabilitatea pentru achizitionarea produsului, iar in acest sens procesul de comanda va fi considerat finalizat.

 

Livrarea

• Livrarea produselor aflate pe site-ul fermierulafacerist.ro se realizeaza prin serviciul de curierat rapid, astfel ca in functie de disponibilitatea stocului livram gratuit pentru comenzi de peste 1000 lei in 5400 de locatii din tara! Colaborand cu o firma de curierat profesionista, dorind ca produsele sa ajunga in cele mai optime conditii la domiciul solicitat de catre clientii nostri! Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierea serviciului de transport la domiciul in situatiile in serviciile noastre au fost indeplinite intr-o maniera optima.

 

Garantia produselor

• Toate produsele comercializate de catre Fermierul Afacerist beneficiaza de o calitate superioara, astfel ca la primirea produsului achizitionat veti primi si certificatul de garantie care atesta acest lucru. Furnizam doar echipamente in conformitate cu standardele CE, fabricate cu ajutorul celor mai avansate tehnologii, astfel ca puteti avea siguranta asupra calitatii exclusiviste.

• Pentru orice problema aparuta in perioada de valabilitate, oferim clientilor serviciul de service rapid, piesele de schimb fiind livrate in maximum 24 de ore.

 

Dreptul de a actualiza continutul site-ului

• Ne rezervam dreptul de a actualiza oricand site-ul fermierulafacerist.ro, fiind posibile schimbarile de pret sau alt tip de informatii care vizeaza clientul. De aceea, va recomandam sa accesati de fiecare data pagina Termenii si Conditii pentru a dispune de o informare corecta in momentul in care doriti sa achizitionati unul dintre produsele regasite in categoriile noastre de echipamente pentru zootehnie!