Pentru cumparaturile din magazinul nostru online, puteti folosi trei variante de comanda: online, telefonic sau prin e-mail.

 

1. Comanda online

Produsul dorit il puteti gasi atat folosind campul de cautare pus la dispozitie de magazinul nostru, cat si accesand, direct, pagina produsului. Dupa alegerea produsului dorit, apasati butonul rosu “Adauga in cos”, moment in care acesta va fi trimis direct in cosul de cumparaturi, situat in partea din dreapta sus a paginii pe care va aflati.

Dupa adaugarea tuturor produselor dorite, mergeti in campul cos de cumparaturi, unde verificati produsele comandate, precum si numarul de bucati dorite. Apasati butonul “Finalizare comanda” , de unde veti fi redictionat spre o alta pagina. Ultimul pas este completarea formularului cu datele de facturare si modalitatea de plata, urmand sa fiti contactat pentru confirmarea comenzii.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 
se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

2. Comanda telefonic

Pentru comenzi, apelati numerele de telefon 0721.789.575 / 0723.100.100 / 0732.123.533 si intrati in contact cu unul dintre operatorii nostri.

 

3. Comanda prin e-mail

Pentru comenzi prin e-mail, trimiteti un mesaj la adresa: comenzi@fermierulafacerist.ro.

La comanda prin e-mail, este necesar sa treceti numele produsului comandat si cantitatea, numele si prenumele dumneavoastra (notati daca se doreste factura pe societate si numele societatii, C.I. si numele delegatului), CNP sau seria C.I., numarul de telefon, metoda de plata (ramburs sau ordin de plata), precum si adresa de livrare si de facturare si eventuale observatii.